Bine ați venit la creștini aleși

 

Aceasta pagină este pentru aceia care Îl cauta pe Dumnezeu, care vor să Îl cunoască pe El așa cum ni-L prezintă Biblia fără a fi legat de vreo confesiune. Pentru că deja există atâtea confesiuni creștine, nu se mai poate ști care sunt biblice și care sunt învățături greșite.

Aici gasiți adevărul nemascat fără lingușiri, diplomatie sau fără să ne potrivim lumii sau lacomiei de bani.

 

Noi suntem creștini aleși care trăiesc după învățătura Domnului Isus din Matei 22,14, și anume cei care maturi, din lume s-au intors la Dumnezeu.

Scopul nostru este să Îl slujim pe Dumnezeu și să ne lăsăm folosiți de El ca și instrumente și astfel să ducem Cuvântul lui Dumnezu la cât mai mulți oameni și să îi avertizăm de erezii.

Slujba noastră pentru Dumnezeu este de bună voie, voluntară fără să depindem de câștig material ci numai de câștig spiritual.

Noi nu aparținem unei anumite confesiuni creștine, deoarece am observat că acestea au căzut din credință și s-au îndepărtat de Dumnezeu. Nu  aparținem unei organizatii, nici ecumenismului sau unei alte grupări religioase și nu dăm socoteala nimanui ci numai lui Dumnezeu.

 

Dacă prin faptul că suntem stricți în învățătura biblică și prezența publică, rănim pe cineva sau jignim, acest lucru nu e cu rea intenție ci mai mult să îi avertizăm pe mulți de învățături false sau să îi aducem pe drumul cel bun și astfel să îsi salveze sufletele. Cuvântul lui Dumnezeu e ca o sabie cu două taișuri care salvează pe acei care vor să fie salvați și pe acei care nu vor, îi duce la condamnare.

 

Prin grupa noastră de Whatsapp poti primi stiri actuale si informatii despre situatia actuala care se intampla acum si cum le poti conveni, impaca cu credinta, ce spine Biblia si cum va arata viitorul si ce ne va astepta si cum putem sa trecem mai bine peste toate. Daca esti interesat scrie- ne un mesaj cu numele tau si numarul tau de telefon mobil.

 

Pe pagina "Studii" găsiti studiile sau predicile noastre cu privire la diferite teme biblice.

Dacă dorești să scoți o predică pe imprimantă sau să o dai mai departe la alții, găsești predicile și prin lincul downloads.

Daca te intereseaza o tema, care nu avem pe site, ne poti spune si vom pune predica cat mai repede online.

 

Eduard & Diana Banucu

Today

Pageviews: 0
Visits: 0
Pages / Visit: -
Members: 0

Yesterday

Pageviews: 1
Visits: 1
Pages / Visit: ø 1
Members: 0
Recent Posts
My AccountNot a member yet? Sign up now!