Supravietuire pana la apocalipsa si in apocalipsa

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Oldest posts first ]


admin
Admin

44, male

Posts: 10

Supravietuire pana la apocalipsa si in apocalipsa

from admin on 11/16/2021 11:39 AM

Sfaturi de supravietuire pana la anarhie

 

Am văzut că în următoarele săptămâni, luni și ani, restricțiile devin din ce în ce mai severe și apoi vom fi expropriati și înrobiti. Prin urmare, este important să ne pregatim acum pentru toate evenimentele viitoare și nu numai pentru o întrerupere a energiei electrice de 2 săptămâni, deoarece cu cat așteaptăm mai mult, cu atât mai puține devin posibilitățile de a supravietui și mai rău condițiile in care o sa traim.
Scopul suprem este de a supraviețui anarhiei. Deoarece cine e pregătit pentru acest lucru, supraviețuiește de asemenea, si un Blackout, intrerurepere completa de curent și totul ce va mai urma. Pentru tot ceea ce vine după aceea, trebuie să fii flexibil. Dar despre aceste lucruri, mai tarziu.

Pentru a supraviețui anarhiei, este absolut necesar să fim cât mai mult posibil departe de alti oameni. Am văzut că chiar și vecinii vor fi forțați să-și jefuiasca vecinii ca să supraviețuiască și vor face cu siguranță asta, pentru că foamea îi va conduce. Deci nu este suficient dacă locuiți într-un mic sat, pentru că si acolo există vecini.

Trebuie sa locuiti la cel putin 10 km departare de vecini, pentru ca drumul facut pe jos, un drum anevoios sa nu se merite pentru vecinii care ar putea sa parasca, daca mergeti la plimbare fiind nevaccinati sau testati.

Nu puteti avea datorii daca cumparati o casa,pantru ca o puteti pierde casa in timpul crizei si apoi la legea compensatiei tuturor datoriilor. In general nu ar trebui sa aveti nici un fel de datorii.

Timpul potrivit de cumparat o casa:
Timpul de cumpărare este crucial. În următoarele câteva săptămâni și câteva luni ne așteptăm sa vina o criză care vine fie printr-o întrerupere de curent, fie prin falimentele firmelor si ale bancilor. Apoi, prețurile imobiliare vor cadea până la 90%, deoarece șomajul va fi de 60% în Germania și numai din acest motiv, majoritatea trebuie să-și vândă casele, cei care care încă mai au datorii, iar când băncile dau faliment, vor sa aiba datoriile complete inapoi, licitația casei sau confiscarea sau închiriată sau cumparata de stat sau închiriată pentru refugiati, sau lasata goala parasita.
Pe scurt, toată lumea își va pierde casa, care are încă datorii. La fel va fi cu mașinile și alte lucruri.
De aceea trebuie să vindeți totul până la criza că aveți destui bani pentru noua casă. Ar fi trebuit să va informati până atunci, unde vreti să plecati și ce costă.

Acești bani trebuie sa ii aveti lichizi, in apropiere, apoi asteptati pana la criza imobiliara cand preturile sunt foarte mici.Apoi căutați o casă și o cumpără și în funcție de câți bani aveți încă, iar casa trebuie sa o faceti autonoma.

Locul de amplasare a casei:
- Din moment ce Germania este puternic populată și la fiecare 2 km este o așezare, nu o puteti alege. Puteți emigra peste tot, unde găsiți o casă care este suficient de departe de cel mai apropiat vecin.
- Când alegeti , trebuie să rețineți că în următoarele luni și ani cand sunt formate cele 10 state, granitele vor fi inchise Deci, dacă doriți să părăsiți Europa, ar trebui să vă grăbiți, deoarece cererea de cetățenie durează mult și este legată de condiții stricte. Dacă aveți un buget de peste 100.000 de euro, puteți obține o ședere definitiva peste tot pentru că vă puteti intretine singur, chiar dacă nu găsiti nici un loc de munca. Acest lucru este cu siguranță asa în Australia și America de Nord. Dacă aveți un loc de munca înainte de a depune actele de sedere,o sa functioneaza altfel nu.
- Cum este în Asia, America de Sud și Africa, nu știu. Trebuie să vă informați oricum în mod individual. Doar daca va faceti bagajele și zburați departe, nu va funcționa. Informați-vă la ambasade.
- Personal, prefer România pentru că venim de acolo și cunoastem limba și Carpații sunt abia populați ne putem ascunde în mod optim.
- După cum veți vedea mai jos, o peșteră trebuie să fie în apropiere, ca sa ajungeti repede la ea în câteva zile, care are apa si este in asa fel mare sa puteti face foc , astfel încât să nu fiți observați din exterior. Pentru creștinii adevărați, care sunt siguri că sunt răpiți, nu este necesar, pentru că nu vor avea nevoie.

Facilitatile casei:
- la distanță și într-o locație retrasă
- Teren mare pentru grădină, pomi fructiferi, staul pentru găini, porci și vaci
- Sistem fotovoltaic cu baterii.
- Fântâna sau izvor
- Sistem pentru apa, pentru a avea apă curentă în casă costă doar 100 € și vă puteți conecta singuri.
- Apele reziduale le puteti duce intro gaura in pământ dar cat mai departe de casa astfel încât mirosul să rămână departe sau sa il acopere. Gaura ar trebui să fie min. 3m lungime, 3m lățime și 5m adâncime.
- încălzire: cuptoare din lemn sau încălzire centrală cu lemn sau pelets sau gaz cu rezervor. Cu cuptoare din lemn sau încălzire centrală cu lemn, avand destul spațiu pentru depozitarea și uscarea lemnului min. 1 an uscat.
- Starea structurală a casei trebuie să tina minimum 10 ani.

Comunitati:
- Fondate cu familia și prieteni sau comunități asemănătoare. Ori cumpărati un obiect mai mare împreună și trăiti toti în ea sau cumpărati o mică așezare cu mai multe case. Pentru a construi noi case va lipsi timpul. Puteți cumpăra cel putin o fermă și puteți face un hambar locuibil.
- Cu cât comunitatea este mai mare, cu atât puteti fi mai fericiti , deoarece oamenii au nevoie de societate și numai cei mai puțini pot trăi singuri de ani de zile.
- faceti comunitati numai cu aceia care nu va vor duce in situatii difuicile si nu va vor cade in spate va vor goni sau va vor ucide in somn,
- Înainte de a investi împreună în proiect, ar trebui să trăiți împreună pentru min. 2 săptămâni pentru a vedea dacă va intelegeti. Pentru că numai daca va vizitati , nu va puteți cunoaște atât de bine și să petreceți viața de zi cu zi împreună și să eliminați problemele.
- toată lumea din comunitate ar trebui să fie deschisă și sincera și să spună la ceea ce se așteaptă și unde poate ceda și ce nu poate suporta etc.
- De îndată ce cineva ascunde ceva anume doar o chestiune de timp în care comunitatea se va rupe și vor exista mari daune tuturor celor implicați.
- Comunitatea ar trebui să aibă un lider a cărui autoritate este acceptată de toți. Dacă toată lumea este egală, vor exista doar certuri.
- De asemenea, am scris un contract comunitar în care totul este clar reglementat. Cine il doreste mă poate întreba.Contractul se poate modifica. Dar acolo scrie ce e mai important intr-o comunitate.
- Oricine este interesat de România sau interesat de o comunitate cu noi ne poate contacta.
- Pentru femei singure, aceasta va fi o provocare mare , aproape imposibilă. De aceea, căutați comunități în care puteți sa va integrati.Nu asteptati pana in ultimul moment, deoarece pentru acest lucru e nevoie de mult timp, deoarece încrederea trebuie construită, dacă nu te cunoști și trebuie să va cunoasteti mai intai . Veți fi o prada ușoară oricum pentru cei care jefuiesc și veți fi primii care suferă sau vor muri.
- Dacă aveți un partener nesigur care nu crede și nu doreste să participe sau sta doar in cale și doar să vă impovareaza , ar trebui să vă decideți în favoarea copiilor dvs. Si sa va decideti daca parasiti partenerul , ca sa puteti sa va alaturati unei comunitati.. Acest lucru se aplică și bărbaților, nu doar pentru femei.

Provizii:

- Tot ceea ce nu puteți avea din grădină sau animale ar trebui considerat ca provizii pentru min. 1 an. Deoarece fiecare alte obiceiuri de a manca sau de viata nu ajută la recomandarea unei liste. Toată lumea trebuie să-și facă lista singur.. Dacă tot doriți să aveți o listă, așa cum am făcut pentru mine, mă puteți contacta.
- Dacă anarhia s-a terminat, durează câteva zile sau săptămâni până când începe producția alimentară și rafturile sunt umplute în supermarketuri, dar chiar și atunci vor fi o atacuri asupra mâncării în primele câteva zile si astfel va fi vandut tot in cateva minute. Deci, păstrați provizii pentru mai mult de 1 an.
- De asemenea, trebuie să vă pregătiți pentru întreruperea alimentării cu curent sau apa și faceți totul manual pentru lumina, curent, caldura .Chiar și pentru acest lucru trebuie sa stiti de ce anume aveti nevoie.Cine nu știe sau nu este sigur, ar trebui să oprească curentul în casă timp de o săptămână și să trăiasca asa apoi sa isi facă o listă. Dacă tot doriți să aveți o listă, așa cum v-am făcut pentru mine, ma puteți contacta.
- Acordați atenție hranei sănătoase. Nu vegani sau vegetarieni, în caz contrar aveti nevoie de nutrienti suplimentari sau medicamente. Totul este cat de cat sănătos, chiar grăsime și zahăr. Doar produsele semipreparate sunt nesănătoase și va fac grasi deoarece au substanțe chimice care mentin durata de valabilitate.
- Elimină toate problemele de dependență: droguri, alcool, țigări, jocuri.
- Învață sa traiesti economisitor cu curentul, apa, gazul. Biciclete ar trebui sa existe pentru toată lumea dacă trebuie să fugiti.
- Rucsacul de alarmă pentru toată lumeasa fie la indemana , in care exista totul pentru a fugi, pentru a supraviețui câteva zile sau săptămâni în pustie. Nu folosi nimic din rucsac. El ar trebui să fie întotdeauna pregatit deoarece fuga poate fi necesară în câteva secunde. De asemenea, împachetează o listă de plante și feluri de mâncare.
- obțineți alimente din câmpuri și pajiști: fructe, cereale, porumb, cartofi etc.

Mobilitate:
- Chiar dacă sunteți în mare parte autonomi,aveți nevoie încă de alimente pe care nu le puteți produce din grădină. Deci ai nevoie de o mașină, cu care sa mergi o dată pe lună. Mașina ar trebui sa fie de drum și de teren, astfel încât să poată fi condusa usor.
- Depozitați un stoc chiar și pentru combustibil și ulei de motor.

Cunostinte:
Achizitioneaza cat mai multe cunostinte despre :
- cultivarea legumelor
- cresterea animalelor
- Reparații la casă și mașină. Păstrați întotdeauna sculele în mod corespunzător, la îndemână și funcționale și reparați totul imediat, pentru că nu știți când aveți nevoie de ele și cât de urgent.
- Cine doreste inca copii, trebuie alapteze bebelusul dupa nastere, sa i se arate de catre o moasa cum se face acest lucru, pentru ca unii bebelusi trebuie sa invete acest lucru si mama la fel. Trebuie ca bebelusul sa fie pus in pozitia corecta la san in asa fel ca acesta sa nu isi suga buza inferioara si mama sa gaseasca o pozitie comoda pentru ea si bebelu pentru ca alaptarea ia timp si energie.
- Cine nu se protejeaza si are un copil trebuie sa i fie aratat totul de catre o mama cu copil altfel se, uita totul.Cine nu dorestt copii ar trebuisa aiba suficiente contraceptive in stoc timp de 7 ani si nu numai pentru perioada de anarhie , si pentru timpul cand veti trai ascunsi daca nu acceptati semnul fiarei.
- Rețineți că, în cel mai rău caz, nici un nevaccinat nu va putea sa intre in vreun spital mai ales pentru a naste un copil.Daca nu exista o moasa , atunci trebuie sa aduceti singuri copilul pe lume. Deci, învățați cum să aduceti singuri un cpil pe lume, cu ajutorul unei moase, al sotului, sau al altcuiva din comunitatea unde sunteti.
- În cazul în care veți fi jefuiți, ar trebui să știți ce plante sălbatice se pot mânca și ce feluri de mâncare puteți găti cu acestea.
- În cazul în care trebuie să fugiți din casa dvs., ar trebui să știți cum să vă orientați în natură cu ajutorul soarelui și stelelor șcum sa isi gaseasca destinatia cu o busolă și cum se deplasează neobservat fără a atrage atenția. De asemenea, trebuie să practici acest lucru în mod regulat, altfel îl uitați, cu excepția faptului că aveți o educație ca soldat.
- Capcane pentru animale salbatice si vanat.

Masuri pentru anarhie


Aceste masuri sunt si pentru oamenii care traiesc in orase sau alte locuri populate mai des, sau cu vecini.

Camuflaj:
- fara mirosuri de gatit afara
- fara gratare in aer liber
- Nu există lumină aprinsa în casă
- Faea sunete tari in casa (agregate, copii cu voce tare, muzică tare, râsete tari)
- Nu lăsați sculele pentru hoti afară
- Casa și curtea sa nu fie ingrijite perfect pentru arata prosperitatea
- locul unde sunt pastratae alimentele sa fie scret chiar si fata de cei din casa,sau colegii de camera

Siguranță:
- gard interior înalt de 2 m în jurul întregii proprietăți construit cu o poartă puternică și sârmă ghimpată pe gard
- 1,5m gard în afara min. 3m în fața gardului 2m cu sarma ghimpata.
- Construiți intre cele doua garduri un sistem de alarma mecanic.
- gardul din afara sa fie legat de curent.
- 2 câini mari ca gardieni pe proprietate
- gratii la ferestrele de la parter.
- Echipați toate ferestrele și ușile sa fie protejate.
- Spionul ușii cu unghi de 180 °
- ușă cu blocare de securitate
- Obloane sau obloane la toate ferestrele pentru a evita aruncare cu foc
- Înainte de a porni lumina, acoperiți toate ferestrele / închiderea obloanelor
- supape de returnare pe conducta de canalizare din fața casei
- copacii în jurul casei și a apropierea gardurilor de gardsa fie taiati , astfel încât nici o ramură / copaci să cadă pe acoperiș / gard, în furtuni și să se aibă vedere buna pentru a recunoaște invadatorii
- combustibil care sunt ușor inflamabili, sa se depuna cat mai departe de casa (ulei de combustibil, combustibil)
- plasați stingătoarele de incendiu în locațiile centrale din casă.
- o patrula pentru noapte neregulată cu arme (cuțite, săbii, sulițe, arbaleta , spray de piper, lanternă puternică), care controlează și gardurile, porțile și sistemul de alarmă
- Ziua fara patrule pentru ca cei din afara sa nu vada profesionalismul sau armele.
- Noaptea oameni care tin de paza care si asculta si paznici pentru fiecare punct cardinal.
- Ziua paznici in casa, in spatele ferstrelor inchise in camere intunecate.
- Lista de serviciu pentru paznici de ziua si paznici de noapte.
- Disponibilitate continua pentru toti barbatii si toate femeile cu scaun cu alarma in timpul somnului.
- Conducatorul verifica daca masurile de siguranta sunt respectate
- Persoana cu arma la usa principala sau poarta principala.
- Pregatire si exercitiu continuu de alarma cu toti locuitorii, fiecare va avea o sarcina, dar numai noaptea pentru a nu fi vazuti de spionii dusmani.
- Daca se declanseaza alarma, se va reactiona in liniste pentru ca intrusii sa nu stie unde suntem si ce avem de gand.
- Iesirile de urgenta vor fi numai putin luminate noaptea pentru ca miscare asa fie rapida si fara lumina.
- Apararea civila se poate organiza cu vecinii care pot fi pusiin afara casei sau a terenului ca paznici.
- Camere ascunse puse la stalpi de iluminat, ecrane in camera de panica.
- Spoturi luminoase puternice in fata gardului puse la stalpi de 3 m in exterior pozitionate, pentru a speria intrusii, a ii orbi si pentru a vedea cand ataca acestia.
- Cmera de panica in pivnita cu aerisire, cu vizor la usa, tunel care duce afara.
- In caz de alarma vor merge in camera de panica numai femeile si copiii si numai aceia care cunosc parola si cei care pot fi vazuti pe vizor.
- A se stabili o parola in caz de pericol.
- Cutia de siguranta, invertor, baterii pentru curent se vor monta in camera de panica.
- Camera de panica va avea propria siguranta pentru curent.
- Se pot cauta permanent imbunatatiri.

Aprovizionarea cu energie:
- Energie fotovoltaica cu baterii si curent fara dependenta de retea.
- Generator in rau sau in parau.
- Turbina eoliana pe acoperis sau pe cel mai inalt loc de pe teren.
- Centrala termica cu gaz, 6000 l rezervor in pamant, pentru a evita atacuri.
- Cuptor cu lemne pentru un an.
- Calorifere cu curent, daca este suficient curent in baterii.
- Cat mai putine camere sa fie incalzite pentru a economisi.
- Casa sa fie izolata.
- Ferestre de care nue nevoie sa fie acoperite cu haine sau vata de sticla.

Timpul liber sau amuzament:
- jocuri de carti, puzzle, joc pe tabla
- jocuri de grup
- povestiri
- carti, Biblia
- Adunare, rugaciune, citit in Biblie
- Cantari sau cantat la instrumente
- exercitii de giminastica sau la diferite aparate de sport
- Plimbari, jogging in curte sau pe teren
- Loc de joaca pentru copii cu leagan, trambulina, cutie cu nisip, tobogan, piscina, pistoale de apa
- Jucarii pentru copii
- Bronzat
- Vanatul mustelor cu paleta de muste in casa
- De ascultat toate frecventele de radio
- Statie de radio de ascultat
- Reparatii in casa sau pe teren
- Teren de ingrijit.
- Tunel de construit pentru camera de panica
- Hamac pentru afara

Hrana:
- Apa din izvor, fantana, din rau cu flitru cu pompa in casa directionata
- Apa de canalizare se va directiona intr-o groapa in pamant
- Mancare, medicamente, trusa de prim autor, trebuie sa ajunga pentru un an pusa in intuneric, la racoare, si bine ascunse.
- Mod de viata sanatos
- Sa se planteze pomi frutiferi: meri, peri, piersici, par, prun, struguri.
- In gradina se vor planta castraveti, rosii, ceapa, fasole, grau.
- Se vor creste animale:gaini, porci, gaste.
- Sa se caute in case parasite sau campuri, gradini din imprejurime
- Sa se fiarba si sa se manance frunze de papadie, urzici sau frunze din copaci.
- A se gati cu un aragaz cu gaz,care e legat de rezervorul de la centrala sau o butelie( a se avea o butelie de rezerva la indemana)
- A se gati si incalzi cu un cuptor cu lemne
- A se gati cu un resou de campare(cartuse de gaz sa fie de rezerva)
- Daca se gateste in aer liber numai ca ultima solutie pentrua nu atrage atentia altora, a se nu gati cu substante daunatoare.

Sfaturi de supravietuire dupa anarhie

Dupa rapirea crestinilor, cel tarziu in a doua jumatate a Necazului, va fi semnul fiarei obligatoriu si toti vor trebui sa se inchine la statuie.Cine nu face acest lucru, va pierde tot ce are, va ajunge pe strada si va fi vanat si urmarit de stat si de zombii cu semn. Dar atunci ati invatat cum sa traiti pe strada ca cersetori. Cine nu a invatat va trebui sa invete acest lucru.Pentru ca intre oameni nu veti putea ramane neobservati, va trebui sa traiti in salbaticie. Ganditi-va ca ca puteti renunta oricand si puteti accepta semnul, ceea ce nu recomand. Poate va primiti casa inapoi, o sa existe mulet case nelocuite si nu mai trebuie sa traiti la tara autonom, ci puteti locui unde vreti. In acest caz, veti muri la sfarsitul apocalipsei si veti ajunge in iad cu siguranta.
Pentru ceilalti care vor sa reziste si sa supravietuiasca recomand:

- Invatati de pe acum cum sa traiti in salbaticie , cum sa vanati, cum sa puneti capcane, cum sa recunoasteti plante care se pot manca, orientare cu compasul sau prin soare si stele.
- Impachetati tot intr-un rucasac ce puteti duce cu voi, ce aveti nevoie numai.Daca sunteti mai multi intr-o grupa va puteti imparti bagajele.Cu cat este mai mare grupul, cu atat mai usor bagajul.Acel rucsac ar trebui sa il aveti inainte de anarhie pregatit, ca sa fiti pregatiti de fuga. Sa nu folositi nimic din rucsac.Trebuie sa fie mereu pregatit,pentru ca puteti fugi in orice secunda.
- Organizati-va cu altii, daca sunt mai multi sunteti mai puternici impreuna.Asta in cazul in care nu ati fost deja intr-o comunitate inainte.Stabiliti un loc de intalnire si o ora anume.
- Aveti grija sa nu fiti insarcinate pentru ca bebelusul care tipa va v-a trada oriunde mergeti, grupa va va respinge sau va omori bebelusul.
- Sa aveti lista cu "Rezumatul Apocalipsei" in rucsac sau varianta scurta, ca sa stiti ce urmeaza si cum sa va comportati:

o Daca vine un cutremur trebuie sa fiti pe un teren liber unde nimic nu poate cadea pe voi,nimic de pe vreun munte sau deal sau pomi.
o Daca vin meteoriti sau bucati de bolovani va trebui sa va ascundeti intr- o pestera.
o Daca vine arsita mare trebuie sa va ascundetin intr-o pestera , cu cat mai mare cu atat mai bine si cel mai bine cu apa inauntru.
o Cand va veni intunericul complet tot in pestera sunteti cel mai sigur pentru ca acolo pueti face foc si nu va vedea nimeni.
o Daca vine seceta sunteti la fel intr-o pestera la fel in siguranta pentru ca in pestera este intuneric, apa nu se evapora repede si este rece inauntru.
o Cand apa se va transforma in sange, va fi scarboasa de baut dar o veti putea bea.
o Dar in fata demonilor nu exista protectie, demonii care chinuie va vor gasi, veti putea rezista chinurilor 5 luni in fata demonilor care aduc moartea nu veti avea scapare.
o Stati departe de muntii Himalaia, pentru ca acolo va cadea asteroidul si apa va fi otravita.
o Tineti-va departe de coaste litorale deoarece acolo vor veni Tsnuami inalte de 1000m.
o Nu va urcati in barci sau vapoare care circula pe oceane.
o Tineti- va departe de evrei sau crestini care ar putea sa va tradeze, doar daca aveti incredere in ei.
o Tineti- va departe de statui, camere video sau zombie care au semnul fiarei.
- Observati ca cel mai siguranta sunteti in aproierea unei pesteri in cazul plagilor in afara de cutremur. Dar la un cutremur cu grindina trebuie sa va hotarati daca parasiti pestera sa ajungeti pe un teren liber. In pestera puteti fi zdrobiti de stanci pentru ca acel cutremur va muta munti si insule. Daca suneti afara cand vine grindina puteti sa va asezati pe jos, daca va loveste grindina ca la o explozie aveti ghinion.
- Observati ca e nevoie de mult noroc ca sa supravietuti apocalipsei,chiar daca stiti ce seva intampla.
- In salbaticie sunteti cel mai siguri daca nu intalniti oameni condusi de statuie, de o inteligenta artificiala iar nanobotii pot vedea automat cine are semnul fiarei si cine nu.
- Deci trebuie sa va ganditi de pe acum unde in lume exista pesteri mari cu apa si departe de civilizatie.
- De aceea cand cautati o casa trebuie sa va ganditi sa aveti o pestera in apropiere.

Reply Edited on 11/16/2021 11:40 AM.

« Back to forum